Er der nl særlig Certificering voor TRX eller kettlebells

Ik ben relatief nieuw Personal trainer op zoek naar werk . Ik dacht aan het diversifiëren door het verkrijgen van andere soorten certificeringen zodat ik mijn opties uit te breiden. Ik hou van het gebruik van de TRX en kettlebells . Ik ben niet helemaal zeker of ik moet elke extra licentie TRX Nederland certs om hen te onderwijzen , of opnemen in een trainingsprogramma .
Ik keek online , de enige informatie die ik kon vinden was op TRX officiële website en ze weren duidelijk of deze $ 300 8 uur lessen zijn voor elke vorm van certificering of gewoon voor ECE kredieten of persoonlijke voordelen .
Kettlebells , heb ik nog meer moeite met het vinden informatie over het. Sommigen zeggen dat je , sommigen zeggen dat je denk dat het feit dat je de apparatuur zelf kon kopen bij een fitness winkel en leren af van DVD en youtube , wat me eruit gooien over de vraag of iemand een specifieke specialisatie die nodig zijn om te leren dat , of als het valt in het soort kennis , moet een trainer toch weten samen met de oefening ballen , foam rollers TRX Training, en traditionele gewichten .

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s